Modelele de case de marcat comercializate pe site-ul nostru respecta toate cerintele legale in vigoare in Romania si termenele legale de conectare a acestora la serverele ANAF.

Casele de marcat prezente in oferta noastra se conecteaza la internet prin modulul WiFi sau prin port dedicat. Astfel este eliminata necesitatea montarii unui SIM de date si a costurilor generate de acesta.

Suntem importator autorizat al caselor de marcat Aclas si distribuitor autorizat de diferite alte modele de case de marcat cu jurnal electronic. In plus, va oferim serviciul de instruire, fiscalizare a casei de marcat, programare articole si configurare GRATUIT, la achizitia unei case de marcat de pe site-ul nostru.

Toate casele de marcat vandute de Cronos Evolution Distribution se pot conecta cu usurinta in sisteme integrate de vanzare. Totodata va putem oferi o gama larga de periferice pentru a usura munca in cadrul afacerii dvs.

Doriti o casa de marcat portabila sau o casa de marcat stationara? Cautati o casa de marcat Uber/ Bolt sau pur si simplu o aplicatie pentru casa de marcat? Pe site-ul nostru veti gasi solutia potrivita nevoilor dvs. de business.

Afișez toate cele 8 rezultate

Casa de marcat Uber-Bolt

465,00 lei

Casa de marcat Uber-Bolt Orgtech Teo

465,00 lei

Casa de marcat Orgtech Teo cu jurnal electronic

465,00 lei

Casa de marcat portabila Orgtech Teo

465,00 lei

Casa de marcat cu conectare ANAF Excel Smart

685,00 lei

Casa de marcat Excel Master cu jurnal electronic – conectare ANAF

795,00 lei

Casa de marcat Aclas Robi conectare ANAF

780,00 lei

Casa de marcat Aclas Star conectare ANAF

920,00 lei

FAQ - întrebări frecvente despre case de marcat

Cum se folosește casa de marcat?

Cronos Evolution îți oferă serviciul de instruire, fiscalizarea casei de marcat, programare articole si configurare in mod GRATUIT, la achiziția unei case de marcat de pe site-ul nostru. Nu este o idee bună să încerci să foloseşti casa de marcat utilizând mijloace externe, precum tutoriale, deoarece acestea pot oferi informaţii eronate sau insuficiente. De asemenea pe perioada contractuala ești asistat pentru utilizarea în mod corect a casei de marcat. 

Cum se conecteaza casa de marcat la ANAF?

Casele de marcat distribuite de Cronos Evolution se conecteaza la serverele ANAF prin modulul WiFi sau prin port dedicat. Astfel este eliminată necesitatea montarii unui SIM de date și a costurilor generate de acesta. 

Cine este obligat sa aiba casa de marcat?

Conform OUG nr.28/1999 toti operatorii economici care livreaza bunuri si/ sau presteaza servicii catre populatie și care incaseaza numerar integral sau partial sunt obligati sa aiba casa de marcat. Pentru mai multe informatii utile despre casa de marcat și fiscalizarea acesteia citeste ghidul nostru complet. 

Ce este o casa de marcat?

Casa de marcat este un dispozitiv folosit pentru inregistrarea și calculul platilor in numerar (sau prin substitute ale numerarului cum ar fi cardul de credit) dotat cu memorie fiscala si care transmite datele colectate catre serverele ANAF . 

Cat costa o casa de marcat fiscalizata?

In functie de modelul ales, pe site-ul Cronos Evolution puteti achizitiona case de marcat fiscalizate la prețuri ce pornesc de la 495 ron. Preturile afisate includ serviciile obligatorii legale prevazute in OUG28/1999 pentru casa de marcat.