Modelele de case de marcat comercializate pe site-ul nostru respecta toate cerintele legale in vigoare in Romania si termenele legale de conectare a acestora la serverele ANAF.

Casele de marcat prezente in oferta noastra se conecteaza la internet prin modulul WiFi sau prin port dedicat. Astfel este eliminata necesitatea montarii unui SIM de date si a costurilor generate de acesta.

Suntem importator autorizat al caselor de marcat Aclas si distribuitor autorizat de diferite alte modele de case de marcat cu jurnal electronic. In plus, va oferim serviciul de instruire, fiscalizare a casei de marcat, programare articole si configurare GRATUIT, la achizitia unei case de marcat de pe site-ul nostru.

Toate casele de marcat vandute de Cronos Evolution Distribution se pot conecta cu usurinta in sisteme integrate de vanzare. Totodata va putem oferi o gama larga de periferice pentru a usura munca in cadrul afacerii dvs.

Doriti o casa de marcat portabila sau o casa de marcat stationara? Cautati o casa de marcat Uber/ Bolt sau pur si simplu o aplicatie pentru casa de marcat? Pe site-ul nostru veti gasi solutia potrivita nevoilor dvs. de business.

Afișez toate cele 8 rezultate

Casa de marcat Uber-Bolt

495,00 lei

Casa de marcat Uber-Bolt Orgtech Teo

495,00 lei

Casa de marcat Orgtech Teo cu jurnal electronic

495,00 lei

Casa de marcat portabila Orgtech Teo

495,00 lei

Casa de marcat cu conectare ANAF Excel Smart

685,00 lei

Casa de marcat Excel Master cu jurnal electronic – conectare ANAF

795,00 lei

Casa de marcat Aclas Robi conectare ANAF

780,00 lei

Casa de marcat Aclas Star conectare ANAF

920,00 lei