Pe site-ul nostru gasiti sisteme POS pentru magazine. Acestea contin casa de marcat, cantar omologat cu etichete, sertar de bani, cititor coduri de bare laser 2D. Un sistem POS (point of sale) va permite o gestionare corecta si eficienta a afacerii dvs.

Va propunem si sisteme POS mobile. Acestea sunt solutia ideala pentru stocarea datelor necesare inventarierii sau pentru vanzarea directa catre clienti.

Toate sistemele POS din oferta noastra pot fi conectate cu casele de marcat, cantarele, scannerele si imprimantele prezente pe site-ul nostru.

Ne dorim sa oferim clientilor nostri pachete complete! Echipa noastra de experti va va asista cu placere si dupa achizitionarea sistemului POS si va configura sistemul conform cu cerintele dvs.

Prima fiscalizare a casei de marcat si prima instruire sunt incluse in costul pachetului pentru zona Bucuresti – Ilfov. In cazul incheierii contractului de asistenta beneficiati GRATUIT ( Bucuresti si Ilfov, cu exceptia casei de marcat – din motive legale) de serviciul de inlocuire echipament in vederea functionarii fara intreruperi a afacerii dvs .

Afișez toate cele 6 rezultate

POS mobil Android Z1

1.215,00 lei

Sistem POS PIPO X10

1.925,00 lei

Sistem de vanzare cu casa de marcat

2.545,00 lei

Sistem vanzare magazin cu casa de marcat si cantar

2.875,00 lei

Sistem vanzare magazin complet cu casa de marcat

3.285,00 lei

Sistem vanzare magazin premium cu casa de marcat

4.505,00 lei